این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

اطلاع رسانی > اخبار >

خبر فوری

جهت اطلاع از شرایط اسکان به ادامه مطلب خبر مراجعه نمایید

به استحضار اساتید، محققین و دانشجویان عزیز که برای "دهمین همایش زمین شناسی اقتصادی ایران" مقاله ارسال نموده اند می رساند دفتر همایش همایش با مهمانسرای دانشگاه اصفهان (واقع در محوطه دانشگاه) و خوابگاه شهید بهشتی آموزش و پرورش (واقع در نزدیکی دانشگاه) هماهنگی های لازم را جهت راحتی عزیزان انجام داده است. ولی با توجه به تقاضای زیاد و محدود بودن امکانات، پیشنهاد می گردد عزیزان هرچه زودتر (تا تاریخ 25/5/97) برای رزرو جا اقدام نمایند. علاوه بر آنها تعادای هتل و شماره تلفن هم در سایت همایش مشخص شده است. با توجه به کمبود جا و امکانات، عزیزانی که دوست دارند با خانواده تشریف بیاورند فقط از هتل ها می توانند استفاده نمایند. لطفا برای رزرو جا به موارد زیر توجه نمایید:
- مهمانسرای دانشگاه مخصوص اعضا هیات علمی و خواهران می باشد که شرایط آن و نحوه ثبت نام در سایت همایش موجود است. این عزیزان با شماره تلفن های ذکر شده در زیر برای رزرو جا می توانند با دفتر مهمانسرا هماهنگ شوند. اتاق های مهمانسرا چهار نفره و سوئیت ها پنج نفره می باشد.
شماره تلفن:   03137932317-18
  هزینه هر تخت (یک شب و صبحانه) تقریبا 50 هزارتومان می باشد. برای اطلاع از جزئیات بیشتر با دفتر مهمانسرا تماس بگیرید.
- خوابگاه شهید بهشتی برای برادران دانشجو اختصاص یافته است. خوابگاه در نزدیک دانشگاه قرار دارد و دسترسی به دانشگاه راحت است و بسیار تمیز و خوب می باشد. هزینه هر تخت(یک شب و صبحانه)  چهل هزار تومان می باشد. حداکثر زمان لازم برای ثبت نام و رزرو تا مورخه 20/5/97 می باشد و مبلغ مورد نظر به شماره شباي 330100004001072403018278 IR  به حساب اختصاصی همایش به كد شناسه كنفرانس زمين شناسي 342072461116500002226000000000 نزد بانک مرکزی واریز و فیش آن به دفتر همایش ارسال گردد.
- در صورتی که مقاله ای رد شود مبلغ واریزی پس از طی مراحل قانونی مسترد خواهد شد.
- دفتر همایش برای کسانی که دیر اقدام اقدام نمایند مسئولیتی در خصوص تامین جا نخواهد داشت.

بازگشت1397/05/13
توجه : نظر شما پس از تایید مدیر سایت در سایت نمایش داده می شود !